Borddækning & service

Vidste du, at du i en alder af bare 30 år, har tilbragt i omegnen af halvandet år bare på at spise? Hvorfor så ikke gøre det hyggeligt? Her gør borddækningen og service en stor forskel. På denne side finder du ideer til bordækning ligesom vi også præsentere servicet som vi anvender eller låner til vores billeder. Har du en god borddækningsidé eller service der er velegnet til madfotografi, så hører vi gerne fra dig.

Skriv til os

Brunch tallerken med chia-pandekage

I weekenden kan vi godt lide at lave hyggeligt morgenbord. Selvom du ikke synes, du har ret meget i køleskabet, så kan man i de fleste tilfælde lave imponerende brunch-tallerkener alligevel. Her er et eksempel, hvor vi havde en del frugt tilovers fra aftenen før....

‘Play’-bestikserie i frække farver

Play bestik-serien fra Villeroy & Boch giver lidt spræl i hverdagen, vi anvender dem ofte i forbindelse med vores mad-fotografering, men også på sommerterrassen kan de live godt op. Prøv for eksempel at blande farverne, når du dækker bord. Serien findes i flere...

Thai-udskæring

I Thailand gør man ekstra meget ud af mad-præsentationen - det er en del af helhedsoplevelsen. Typisk dansk spurgte jeg mig selv: hvor svært kan det dog være? Og respekt - det er ikke noget, man bare lige gør. Jeg forsøgte mig med at lave en lotusblomst skåret ud i...

Liv til mælkekanden

Måske I har det på samme måde: som the-drikker bruger jeg ikke så ofte min fine, hvide mælkekande… så hvorfor ikke bruge den som vase? Her til en buket forglem-mig-ej, fundet i et hegn langs vejen. Bare et tip  til en sød lille dekoration :)Indlæg...

Artesano tallerken-serie i ny præsentation

Forleden dag var jeg forbi Villeroy & Boch butikken på Östermalm, hvor jeg så nogle nye dæktallerkener i træ i to flotte farver: grøn og lilla. Jeg fandt et par tallerkener fra serien Artesano og lavede denne lille præsentations test - hvilken synes du er bedst?...

Påskebordet

Traditionen tro finder jeg altid på en lille ny "overraskelse" til påskebordet. Sidste år lavede jeg en kylling lavet af et hårdkogt æg. I år blev det så til en kyllinge-rede. Selve reden lavede jeg af julienne skårede kartofler - ligeligt normale hvide kartofler samt...

Flere former for servering

Kom forbi Royal Copenhagen Restauranten i Stockholm i dag, hvor jeg så denne lille nyhed. Egentlig en fyrfads-lysestage, men på restauranten serverer de lunchkaffe samt espresso i den - genialt. Måske du også kan få noget ud af dette tip til lidt inspiration?  -...

Villeroy & Boch med ny tallerken

Villeroy & Boch er lige kommet med en ny tallerken i serien New Wave, en serie vi bruger rigtig meget pga. af det lækre design. Det, der er bemærkelsesværdig ved denne tallerken, er, at den kan danne base for tre ja hele fire ovale tallerkner fra samme serie. Derved...

Morgenbordet

Hvad enten der er tale om morgen-, frokost-, eller middagsbordet er borddækningen et vigtigt element for helhedsoplevelsen af det at spise. En simpel ret kan gøres spændende og dermed give en bedre madoplevelse.Indlæg...