SYLTNING AF BÆR & FRUGTER

Skriv til os

Æblemarmelade med ingefær, vanilje og kanel

Denne lækre æblemarmelade fik jeg for nylig ideen til, da jeg smagte en lignende type marmelade. Efter at have undersøgt forskellige opskrifter har jeg lavet min egen variant. Marmeladen er ganske let at lave, og den smager godt til stærk ost, is, pandekager og andre...

Kirsebærmarmelade

Kirsebærrene er modne nu, og da vi ikke kan spise dem alle samme direkte fra træet, gemmer vi lidt til vinteren ved at lave marmelade. Der er så mange i år, at vi kan plukke et kilo på mindre end 10 min. Det er dog et lidt større arbejde at lave marmelade af kirsebær,...

Stikkelsbærmarmelade

Har du stikkelsbær i haven, og ved du ikke rigtig, hvad du kan bruge dem til, så er her en idé til en rigtig god marmelade som passer godt til en stærk ost, ja faktisk kan du servere på en ostetallerken eventuelt som mellemret før en dessert. Stikkelsbær kan godt være...

Hjemmelavet solbærmarmelade

Hjemmelavet solbærmarmelade er altid et hit i vores familie. Vi bruger den til morgenbrød, samt til ost og diverse kødretter. Vi laver både syltetøj, marmelader og gelé af vores solbær. Her er vores opskrift på solbærmarmelade. 5 minutter 10 minutter 650 GRAM SOLBÆR...

Blåbær-pære creme

Denne lækre blåbær/pære creme er en gammel opskrift, som jeg har fået af min ven gennem mange år Søren Lange. Han bruger at fortælle om denne opskrift, når han er ude på foredragsturné, hvor han fortæller om sund kost. Chia-frøene som indgår i denne opskrift har mange...

Hindbærmarmelade

Jeg elsker hindbær marmelade. Til forskel fra rabarber har hindbærene en stærk, velsmagende aroma og en køn højrød farve. Hindbær marmelade kan ud over marmelade til morgenmaden anvendes i mange andre sammenhænge f.eks. som tilbehør til is og pandkager, eller bare med...