Æblesæsonen er over os

Æblesæsonen er over os. Vi har masser af æbler og ud over at gemme æbler til de næste par måneder, samt i fryseren til vinteren, prøver vi også at anvende æbler, så meget som muligt i maden eller i bagværk. Mest af alt nyder vi at tage et frisk æble lige fra træet og spise det med det samme – meget bedre bliver det ikke. Ovenfor er et billede fra vores frugttræs hjørne, hvor vi forude tre æbletræer, har to pærertræer samt et kirsebærtræ. Billedet, der er taget med en speciel linse, har desuden fået tilføjet en mønster i photoshop.

Indlæg af samme kategori

Focaccia med oliven, rosmarin og salt

Focaccia med oliven, rosmarin og salt

Mens du venter på aftenmaden på terrassen om sommeren er der ikke noget bedre end at få et friskbagt focaccia sammen med lidt olivenolie sammen med et glas rødvin. Den italienske brødklassiker focaccia kan laves og nydes på rigtig mange måder. I princippet går...

Blomkålsdaal

Blomkålsdaal

Har du været i Indien eller på indisk restaurant, har du efter al sandsynlighed stiftet bekendtskab med daal. I det væsenligste er dall en indisk linsesuppe som der iøvrigt findes mange varianter af. Mens nogle er ret fancy og dermed tidskrævende, findes der også...