Hjem OPSKRIFTERBagværk Brombær muffins

Brombær muffins

af Jens
Brombær muffins | Have til Bord

Muffins høre absolut til blandt mine kage favoritter. Disse små kager, bagt i forme af papir, silikone eller metal, er bare så taknemmelige at lave. Rør en dej sammen og tilsæt, hvad du nu har af frugt, bær, nødder eller chokolade. Denne opskrift bruger jeg som grundopskrift til stort set alle typer af muffins, og de er altid en hit i min familie. Man skal sørge for at holde sig til, hvis man vil have mere end een!


Opskrifts separator | Have til Bord

Brombær muffins | Have til Bord

Brombær muffins

Muffins til blandt mine kage favoritter. Disse små kager, bagt i forme af papir, silikone eller metal, er bare så taknemmelige at lave. Bagværk Brombær muffins, Brombærmuffins, Muffins, Kager, European UDSKRIV DENNE
ANTAL (KUVERTER): 12
Nutrition facts: 200 calories 20 grams fat
Rating: 5.0/5
( 1 voted )

INGREDIENSER

  • 125 g friskplukkede brombær - skyllet i rindende vand
  • 2 æg
  • 150 g rørsukker
  • 1 dl fløde
  • 50 smeltet smør
  • 200 g hvedemel
  • 1,5 tsk bagepulver

INSTRUKTIONER

  • Pisk æg og sukker sammen så det bliver skummende og let.
  • Tilsæt fløde, det smeltede smør og rør rundt.
  • Bland mel og bagepulver og rør blandingen i ægge/flødemassen.
  • Hæld de modne brombær i dejen og rør rundt indtil du har den bærstruktur du ønsker.
  • Hæld dejen i smurte muffinforme - eller i papirforme i formen.
  • Hver form fyldes kun 2/3, således at dejen kan hæve uden at løbe over.
  • Sæt muffinformen på anden nederste rille i en forvarmet ovn på 200 grader og bag dine muffins i 15 min.
  • Tag dem ud af ovnen og lad dem køle ned.
  • Sigt lidt flormelis ud over inden servering.

NOTER

I stedet for flormelis kan du og lægge glasur ud på toppen af dine muffins eller lidt smeltet hvid chokolade.

Related Articles

Læg en kommentar