Cantaloupe-melon med cherrytomater og fetaost

En simpel salat som er nem at lave, og som fungerer perfekt både som forret eller som frokostsalat.

TILBEREDNINGSTID

15 minutter

}

TILBEREDNINGSTID IALT

15 minutter

ANTAL PORTIONER

1-2

TILBEReDNING

INGREDIENSER

  • 2 SPSK PINJEKERNER
  • 100 GRAM RUCOLASALAT
  • 200 GRAM SØDE CHERRYTOMATER (HVORAF NOGLE SKÆRES I HALVE)
  • 1/2 CANTALOUPE MELON (SKÅRET I BÅDE)
  • 75 GRAM GEDEFETA (KAN EVT ERSTATTES MED FÅRE FETA)
  • 2-3 SPSK OLIVENOLIE M/CITRON
  • 1/2 SPSK AKACIEHONNING
l

INSTRUKTIONER

  1. Rist pinjekernerne på en varm pande til de er gyldne og sprøde.
  2. Bland rucola, pinjekerner, tomater og melon. Tilfør olivenolien og bland en ekstra gang
  3. Inden servering hældes olien over salaten og gedefetaen drysses over til sidst.
  4. Server straks.

Indlæg af samme kategori

Ingen resultater fundet

Siden du anmodede om kunne ikke findes. Prøv at præciser din søgning, eller brug navigationen ovenfor til at lokalisere indlægget.