Cantaloupe-melon med cherrytomater og fetaost

En simpel salat som er nem at lave, og som fungerer perfekt både som forret eller som frokostsalat.

TILBEREDNINGSTID

15 minutter

}

TILBEREDNINGSTID IALT

15 minutter

ANTAL PORTIONER

1-2

TILBEReDNING

INGREDIENSER

  • 2 SPSK PINJEKERNER
  • 100 GRAM RUCOLASALAT
  • 200 GRAM SØDE CHERRYTOMATER (HVORAF NOGLE SKÆRES I HALVE)
  • 1/2 CANTALOUPE MELON (SKÅRET I BÅDE)
  • 75 GRAM GEDEFETA (KAN EVT ERSTATTES MED FÅRE FETA)
  • 2-3 SPSK OLIVENOLIE M/CITRON
  • 1/2 SPSK AKACIEHONNING
l

INSTRUKTIONER

  1. Rist pinjekernerne på en varm pande til de er gyldne og sprøde.
  2. Bland rucola, pinjekerner, tomater og melon. Tilfør olivenolien og bland en ekstra gang
  3. Inden servering hældes olien over salaten og gedefetaen drysses over til sidst.
  4. Server straks.

Indlæg af samme kategori

Vi skifter fra benzin til batteri

Vi skifter fra benzin til batteri

Vi har længe overvejet at skifte vores benzindrevne havemaskiner ud med tilsvarende batterimaskiner. Det har vi valgt ud fra flere synspunkter: - Batterimaskiner er mere miljøvenlige - Batterimaskiner larmer mindre - Batterimaskiner er lettere at håndtere  -...

Spansk kartoffel tortilla med squash

Spansk kartoffel tortilla med squash

Aftensmad skal nogle gange bare være nem. Det blev den så i går. I spanien har jeg tit fået kartoffeltortilla, så her ar min egen variant af spansk kartoffeltortilla. Det skønne ved at lave tortilla er, at man stort set kan bruge de grøntsdage man har i køleskabet den...

The boller

The boller

I går fejrede vi min datters fødselsdag. Hos os er der ingen fødselsdag uden boller, som jeg bager. Normalt bager jeg rosinboller, men i takt med at at vi bliver flere og flere i familien og enkelte familiemedlemmer ikke bryder sig om 'indbagte' rosiner, valgte jeg i...