Fyldt svinemørbrad på grill

Forleden dag var det grill-vejr. I fryseren havde vi en svinemørbrad og i køleskabet lidt grøntsagsrester bl.a. broccoli, blomkål, cherrytomater samt lidt krølsalat. Da der også var lidt feta, blev ideen til denne fyldte mørbrad født.

ForberedelseSTID

ca. 20 minutter

}

TILBEREDNINGSTID

ca. 35 minutter

ANTAL PORTIONER

4

TILBEReDNING

INGREDIENSER

1 svinemørbrad
6-8 broccoli ‘blomster’
6-8 blomkåls ‘ blomster’
6-8 feta tern
4-6 cherrytomater (halverede)
4-fed hvidløg (halverede)
olivenolie
salt og peber

Tilbehør:
Salat
Olie/eddike dressing alt
Baslamico glace

Øvrigt:
4-5 kødnåle
Fugtet bindesnor

l

INSTRUKTIONER

  • Rens mørbraden og åbn den på langs med en skarp kniv
  • Læg fyldet i mørbraden og spray med lidt olivenolie. Tilsæt friskkværnet salt og peber.
  • Sæt kødnålene i ned langs siden og bind med fugtet bindegarn. Læg mørbraden  på en varm grill ved ca. 180-200 grader (inddirekte varme) og steg den i 20-25 min.
  • Tag mørbraden ud af grillen og lad den hvile 2-3 min. Fjern kødnåle samt bindegarn og skær den i 4 stykker.
  • Serveres med krølsalat og lidt dressing.

Indlæg af samme kategori

Vi skifter fra benzin til batteri

Vi skifter fra benzin til batteri

Vi har længe overvejet at skifte vores benzindrevne havemaskiner ud med tilsvarende batterimaskiner. Det har vi valgt ud fra flere synspunkter: - Batterimaskiner er mere miljøvenlige - Batterimaskiner larmer mindre - Batterimaskiner er lettere at håndtere  -...

Spansk kartoffel tortilla med squash

Spansk kartoffel tortilla med squash

Aftensmad skal nogle gange bare være nem. Det blev den så i går. I spanien har jeg tit fået kartoffeltortilla, så her ar min egen variant af spansk kartoffeltortilla. Det skønne ved at lave tortilla er, at man stort set kan bruge de grøntsdage man har i køleskabet den...

The boller

The boller

I går fejrede vi min datters fødselsdag. Hos os er der ingen fødselsdag uden boller, som jeg bager. Normalt bager jeg rosinboller, men i takt med at at vi bliver flere og flere i familien og enkelte familiemedlemmer ikke bryder sig om 'indbagte' rosiner, valgte jeg i...