Godt Nytår

Godt Nytår til jer alle

2019 blev ikke lige det år vi havde ventet. Faktisk stod ALT stille i 2019 af årsager som jeg ikke skal komme ind på her. Men nu er VI tilbage med fornyede kræfter og masser af spændende ideer til vores univers i 2020.

Vi begynder på madsiden og i løbet af foråret kommer haven så med igen.

Vores havekalender vil vi naturligvis holde ajour. 

Tag godt imod os igen!

Vi ønsker alle et spændende 2020! På gensyn!

Indlæg af samme kategori

Frisk pasta med squash, ricotta og pesto.

Frisk pasta med squash, ricotta og pesto.

Pasta på ´rigtigt´ som min samarbejdspartner og tutor, italienske Samatha altid sagde til mig når hun lærte mig at lave simple italienske pastaretter fra landet, er kendetegnet ved deres simplicitet. Friske men ganske få råvarer. I lørdags da jeg ryddede op i mine...

Haven i Marts

Haven i Marts

Marts måned kan være drilsk. Det ser vi i år, hvor vinteren for alvor fik sit tag i Danmark. Så længe jordtemperaturen ikke er over 7 grader, sker der ingen vækst. Derfor er det bedste råd at have tålmodighed lidt endnu. Når frosten slipper sit tag og temperaturen...