Godt Nytår

Godt Nytår til jer alle

2019 blev ikke lige det år vi havde ventet. Faktisk stod ALT stille i 2019 af årsager som jeg ikke skal komme ind på her. Men nu er VI tilbage med fornyede kræfter og masser af spændende ideer til vores univers i 2020.

Vi begynder på madsiden og i løbet af foråret kommer haven så med igen.

Vores havekalender vil vi naturligvis holde ajour. 

Tag godt imod os igen!

Vi ønsker alle et spændende 2020! På gensyn!

Indlæg af samme kategori

Focaccia med oliven, rosmarin og salt

Focaccia med oliven, rosmarin og salt

Mens du venter på aftenmaden på terrassen om sommeren er der ikke noget bedre end at få et friskbagt focaccia sammen med lidt olivenolie sammen med et glas rødvin. Den italienske brødklassiker focaccia kan laves og nydes på rigtig mange måder. I princippet går...

Blomkålsdaal

Blomkålsdaal

Har du været i Indien eller på indisk restaurant, har du efter al sandsynlighed stiftet bekendtskab med daal. I det væsenligste er dall en indisk linsesuppe som der iøvrigt findes mange varianter af. Mens nogle er ret fancy og dermed tidskrævende, findes der også...