Godt Nytår

Godt Nytår til jer alle

Så rinder året snart ud og vi kan se frem til et nyt spændende år i haven. Vi har fuld gang i forberedelserne til 2019. Som noget nyt vil vi i år udsende et månedsbrev hvor vi udover at beskrive vores aktiviteter året igennem, tillige vil krydre disse med tips til gøremål i haven samt udvikle opskrifter tilpasset årstiden..

Da vi for et par år siden anlagde vores nye køkkenhaven – hvor alle bede er højbede – flyttede vi også vores krydderihave hertil. Det har vi imidlertid fortrudt – krydderurter skal nemlig være lige ved hånden ved køkkenet. Derfor skal vi nu i gang med at etablere en ny krydderihave lige uden for vores køkkenvindue. Det gør det nemmere i hverdagen at få brugt krydderierne ifbm. madlavningen.

I 2019 skal vi også have anlagt en ny bærhave – det glæder vi os til at berette om. På opskriftssiden er vi i gaqng med at udvikle nogle nye friske opskrifter af den mere sunde karakter.

Det helt store projekt i år bliver dog køkkenhaven. Nu har vi gennem de sidswte år eksperimenteret lidt frem og tilbage og fået en del erfaringer. Stærkt inspireret af Peter Norris sammenholdt med vores egne erfaringer fra de tidligere år, plankægger vi med at være stærkt selvforsynende fsva. grønt til bordet. Planen er lagt og lige nu sidder vi og kigger i frøkataloger. Glæd jer til at følge vores år i køkkenhaven og den dejlige mad som vi kommer til at lave med vores egne råvarer.

Med det ønsker vi jer et Godt Nytår og glæder os til at dele vores erfaringer med jer i året der kommer. På gensym i 2019.

 

Lige her, uden for køkkenet, skal vi i gang med at etablere en ny krydderihave.

Indlæg af samme kategori

Godt Nytår

Godt Nytår

Godt Nytår til jer alle 2019 blev ikke lige det år vi havde ventet. Faktisk stod ALT stille i 2019 af årsager som jeg ikke skal komme ind på her. Men nu er VI tilbage med fornyede kræfter og masser af spændende ideer til vores univers i 2020. Vi begynder på madsiden...

Torsk med grønkål og granatæble

Torsk med grønkål og granatæble

Grønkål er en af de grøntsager man kan have i køkkenhaven vinteren over. På den måde bringer denne grøntsag grønt til bordet i hele den mørke tid. Her er en ret som vi tit laver om vinteren med forskellige slags fisk. Her er det en rest torsk som blev hakket og formet...