Havregrød med æbler og rosiner

Vi har så mange æbler for tiden, at vi knapt nok kan holde trit med produktionen. På en grå og kold efterårsmorgen kan en god havregrød være en god måde at starte dagen på. Her kan æbler være med til at gøre grøden endnu bedre.  Grøden ikke bare smager godt – den mætter også godt! 

ForberedelsesTID

2 minutter

}

TILBEREDNINGSTID

5-10 minutter

ANTAL PORTIONER

2

TILBEReDNING

INGREDIENSER

3 små æbler
1,5 dl havregryn
3 dl vand
1 spsk chiafrø (kan udelades)
1/2 tsk salt
en håndfuld rosiner
Stødt kanel  

l

INSTRUKTIONER

Hæld vandet op i en tykbundet gryde og tilsæt rosinerne.

Skræl æblerne og skær dem i små firkanter/stykker.

Hæld havregryn, æbler, chiafrø og salt i gryden.

Varm grøden op under konstant omrøring.

Når grøden har den rigtige konsistens tages gryden af blusset.

Serveres straks med et drys kanel over.

Indlæg af samme kategori

Vi har masser af salat – også om sommeren!

Vi har masser af salat – også om sommeren!

Sommer er lig med salat. Kunsten er imidlertid ikke at så al salat på een gang i foråret, men derimod i mindre portioner med ca. 2-3 ugers mellemrum sommeren igennem, ellers risikerer man at drukne i salat eller hvad værre er, den står og rådner i køkkenhaven. Vi sår...

Vores ‘ørnenæb’ er blevet elektrisk!

Vores ‘ørnenæb’ er blevet elektrisk!

En gang imellem kan det kræve stærke armmuskler at bruge et ørnenæb. Men med STIHL's lille en-hånds sav GTA 26 er det slut. Vi har en del hasselbuske, som vi med jævne mellem skærer ned, og det kan være noget af en opgave når man tager fat med ørnenæbbet. Vi har...