Jordbærsæsonen er over os

Nu er jordbær sæsonen for alvor igang. Vi følger op med en række opskrifter, hvor vi bruger jordbær i forskellige sammenhænge, som snack, i frugt cocktails, smoothies, saft, kager og i desserter. Hvis du vil ha overblik over i hvilke opskrifter jordbær indgår, har vi mærket alle opskrifter “jordbær”. Brug vores søge-funktion og søg efter : jordbær. Jordbær sæsonen er kort og intens – så nyd den sammen med os, lige så længe den varer.  På gensyn!

Foto: © EBBESEN photography 2018

Indlæg af samme kategori

Focaccia med oliven, rosmarin og salt

Focaccia med oliven, rosmarin og salt

Mens du venter på aftenmaden på terrassen om sommeren er der ikke noget bedre end at få et friskbagt focaccia sammen med lidt olivenolie sammen med et glas rødvin. Den italienske brødklassiker focaccia kan laves og nydes på rigtig mange måder. I princippet går...

Blomkålsdaal

Blomkålsdaal

Har du været i Indien eller på indisk restaurant, har du efter al sandsynlighed stiftet bekendtskab med daal. I det væsenligste er dall en indisk linsesuppe som der iøvrigt findes mange varianter af. Mens nogle er ret fancy og dermed tidskrævende, findes der også...