Koldskål i udlandet?

Hvad gør man, når man bor i udlandet det meste af tiden og ikke kan få koldskål og supermarkederne hverken har kærnemælk eller tykmælk? Svaret er, så bruger man kefir. Denne opskrift giver en ganske god smag som fuldt ud kan sammenlignes med koldskålen hjemme. Det er dog vigtigt først at smage den til med citron til aller sidst. Start med den halve mængde fra opskriften, og fyld på til du er tilfreds. Prøv den!

forberedelsestid

10 minutter

}

TILBEREDNINGSTID

5 minutter

ANTAL PORTIONER

4-5

TILBEReDNING

INGREDIENSER

  • 1 L KEFIR
  • 2 1/2 DL VAND
  • 10 SPSK SUKKER
  • 1 VANILIESTANG
  • 2-4 SPSK CITRONSAFT
l

INSTRUKTIONER

  1. Vand, sukker og vanillekorn koges til en sukker sirup.
  2. Rør sukker siruppen i tykmælken indtil den får en luftig konsistens – brug en stavmixer.
  3. Koldskålen køle godt af og smages til med citron.
  4. Serveres iskold med kammerjunkere eller friske jordbær/hindbær.

Indlæg af samme kategori

Vi har fået ny robotplæneklipper fra STIHL

Vi har fået ny robotplæneklipper fra STIHL

- vi skifter vores Husqvarna Automower ud med STIHL's iMow. Vi har indtil dette forår haft 2 Husqvarna AutoMower plæneklipperrobotter i gang  i vores have. Hvorfor 2? Jo, vi har et stort græsareal på ca. 5600 kvm, der er gennemskåret af en grusvej, derfor har vi to...

STIHL’s batteritrimmer FSA 85

STIHL’s batteritrimmer FSA 85

Som tidligere nævnt er vi gået over til kun at bruge batteridrevne havemaskiner, når det kan lade sig gøre. Vi har brugt vores STIHL’s batteri trimmer FSA 85 et stykke tid nu og her er vores erfaringer med den. Denne maskine tilhører STIHL’s professionelle linje...

Bøf Stroganoff i stegeso / Römertopf

Bøf Stroganoff i stegeso / Römertopf

Retten 'Bøf Stroganoff' eller 'Oksekød Stroganov' kommer oprindeligt fra rusland - på russisk hedder retten: 'бефстроганов befstróganov'. Retten var fra starten en skål med sauterede stykker oksekød serveret i en sauce med smetana (creme fraiche). Fra midten af 1900...