Krølsalat i drivhuset

I år kom vi rigtig sent igang i haven og dermed også i drivhuset.  Vi har valgt ikke at have så mange tomatplanter i år, faktisk har vi kun seks – normalt plejer vi at have mindst det dobbelte. Derimod besluttede vi os for at prøve at bruge drivhuset til forspiring til vores højbede i køkkenhaven.

Så lige nu er der gang i krølsalaten. om en uges tid når den har fået rigtig fat planter vi den ud i vores højbede. Nederst til venstre ser du vores spidskål, som stadig lader vente på sig.

Indlæg af samme kategori

Spinat omelet

Spinat omelet

Nogen gange skal morgenmad bare være nemt. Samtidig gør det ikke noget at det er sundt. Tidligere når jeg var på forretningsrejse i udlandet og borede på fine hoteller, var der som regel mulighed for at få en frisklavet omelet i selve restauranten. Det lærte jeg at...

Havregrød med chiafrø, skåret frugt og nødder

Havregrød med chiafrø, skåret frugt og nødder

Mange går ind i et nyt år med intensionen om at blive mere sunde. Nogle begynder at motionere mens andre går på slankekurer. I julen læste jeg en bog af Umahro Cadogan: Fra usund til sund.  En ganske god bog, faktisk en af de bedre i dette felt da Unahro evner at...

Godt Nytår

Godt Nytår

Godt Nytår til jer alle Så rinder året snart ud og vi kan se frem til et nyt spændende år i haven. Vi har fuld gang i forberedelserne til 2019. Som noget nyt vil vi i år udsende et månedsbrev hvor vi udover at beskrive vores aktiviteter året igennem, tillige vil...