Kultivering af vores køkkenhave

Man mærker forårets kommen. I weekenden kunne vi således begynde at gøre vores køkkenhave forårsklar. Frosten har netop sluppet sit tag i jorden, og vi kunne begynde at vende jorden i vores højbede. Det er vigtig ikke at træde op i højbedene, men blot vende det øverste lag jord. Under gravningen opdagede vi nogle gulerødder, som havde stået vinteren over. De blev anvendt i en sammenkogt ret samme aften. Inden det for alvor blev vinter, nåede vi ikke at få alle pastinak og porrer op. Nu kunne vi imidlertid få den op uden problemer. I løbet af ugen vil vi lave en dejlig porrer/pastinak suppe. De sidste porrer ses i baggrunden.

Indlæg af samme kategori

Spinat omelet

Spinat omelet

Nogen gange skal morgenmad bare være nemt. Samtidig gør det ikke noget at det er sundt. Tidligere når jeg var på forretningsrejse i udlandet og borede på fine hoteller, var der som regel mulighed for at få en frisklavet omelet i selve restauranten. Det lærte jeg at...

Havregrød med chiafrø, skåret frugt og nødder

Havregrød med chiafrø, skåret frugt og nødder

Mange går ind i et nyt år med intensionen om at blive mere sunde. Nogle begynder at motionere mens andre går på slankekurer. I julen læste jeg en bog af Umahro Cadogan: Fra usund til sund.  En ganske god bog, faktisk en af de bedre i dette felt da Unahro evner at...

Godt Nytår

Godt Nytår

Godt Nytår til jer alle Så rinder året snart ud og vi kan se frem til et nyt spændende år i haven. Vi har fuld gang i forberedelserne til 2019. Som noget nyt vil vi i år udsende et månedsbrev hvor vi udover at beskrive vores aktiviteter året igennem, tillige vil...