Kultivering af vores køkkenhave

Man mærker forårets kommen. I weekenden kunne vi således begynde at gøre vores køkkenhave forårsklar. Frosten har netop sluppet sit tag i jorden, og vi kunne begynde at vende jorden i vores højbede. Det er vigtig ikke at træde op i højbedene, men blot vende det øverste lag jord. Under gravningen opdagede vi nogle gulerødder, som havde stået vinteren over. De blev anvendt i en sammenkogt ret samme aften. Inden det for alvor blev vinter, nåede vi ikke at få alle pastinak og porrer op. Nu kunne vi imidlertid få den op uden problemer. I løbet af ugen vil vi lave en dejlig porrer/pastinak suppe. De sidste porrer ses i baggrunden.

Indlæg af samme kategori

Focaccia med oliven, rosmarin og salt

Focaccia med oliven, rosmarin og salt

Mens du venter på aftenmaden på terrassen om sommeren er der ikke noget bedre end at få et friskbagt focaccia sammen med lidt olivenolie sammen med et glas rødvin. Den italienske brødklassiker focaccia kan laves og nydes på rigtig mange måder. I princippet går...

Blomkålsdaal

Blomkålsdaal

Har du været i Indien eller på indisk restaurant, har du efter al sandsynlighed stiftet bekendtskab med daal. I det væsenligste er dall en indisk linsesuppe som der iøvrigt findes mange varianter af. Mens nogle er ret fancy og dermed tidskrævende, findes der også...