Kyllingewrap med bacon, tomater og avocado

Wraps er ofte forbundet med tilbud på tankstationer, kiosker m.m., men laver du dem selv bliver de bare endnu lækrere! I dag har vi lavet en wrap baseret på vores madpandekager med spinat og chiafrø. Fyldet er kylling, bacon, tomater, avocado og salat. Sluttelig rørte vi en dressing med yoghurt, rosmarin, citron saft og peber. Dette gør, at denne wrap absolut ligger i den gode ende, hvad angår sund mad og lavt fedtindhold.

forberedelsestid

15 minutter

}

TILBEREDNINGSTID

30 minutter

ANTAL PORTIONER

2

TILBEReDNING

INGREDIENSER

WRAP (2 stk):

  • 1/2 dl fromage frais
  • 1/2 dl havreklid
  • 2 æg
  • 1 knivspids salt
  • 1 spsk chiafrø
  • 1 håndfuld spinatblade
    FYLD:
  • 1 kyllingbryst
  • 1/2 pakke bacon
  • 6-10 cherry tomater skåret i halve eller kvarte
  • 1 avocado skåret i tynde skiver
  • Salat
  • Salt og friskkværnet peber.
    DRESSING:
  • 1/2 dl yoghurt
  • 1 tsk frisk rosmarin hakket groft
  • 1 spsk citronsaft
  • 1/4 tsk peber

Forfatter: Jens Erik Ebbesen

l

INSTRUKTIONER

WRAP:

  1. Blend alle ingredienser med en stavmixer eller i en blender.
  2. Spay olie på to pandekage pander.
  3. Fordel dejen ligeligt på de to pander.
  4. Skru op for blusset og steg de to wraps, indtil de er klar til at blive vendt.
  5. Vend de to wraps, sluk for blusset og lad dem stege færdige på eftervarmen.
  6. Læg dem til side, indtil du er klar med fyldet.
    FYLD:
  7. Læg kyllingebrystet på en varm pande, drys med lidt salt og brun det på begge sider. Skru ned for blusset til let varme, og lad det stege færdigt, indtil indertemperaturen er 67 grader.
  8. Tag det af panden og lad det hvile lidt.
  9. Skær det i tynde skiver.
  10. Steg baconen sprød på en tør pande og lad den dryppe af på et stykke køkkenrulle.
    DRESSING:
  11. Bland yoghurt, rosmarin og citronsaft. Smag til med peber.KLARGØRING FOR SERVERING:
    12. Fordel fyldet midt over de to wraps og rul dem.
    13. Skær dem evt. over på midten inden servering.

Indlæg af samme kategori

Vi har masser af salat – også om sommeren!

Vi har masser af salat – også om sommeren!

Sommer er lig med salat. Kunsten er imidlertid ikke at så al salat på een gang i foråret, men derimod i mindre portioner med ca. 2-3 ugers mellemrum sommeren igennem, ellers risikerer man at drukne i salat eller hvad værre er, den står og rådner i køkkenhaven. Vi sår...

Vores ‘ørnenæb’ er blevet elektrisk!

Vores ‘ørnenæb’ er blevet elektrisk!

En gang imellem kan det kræve stærke armmuskler at bruge et ørnenæb. Men med STIHL's lille en-hånds sav GTA 26 er det slut. Vi har en del hasselbuske, som vi med jævne mellem skærer ned, og det kan være noget af en opgave når man tager fat med ørnenæbbet. Vi har...