SENESTE OPSKRIFT

Frisk pasta med squash, ricotta og pesto.

Frisk pasta med squash, ricotta og pesto.

Pasta på ´rigtigt´ som min samarbejdspartner og tutor, italienske Samatha altid sagde til mig når hun lærte mig at lave simple italienske pastaretter fra landet, er kendetegnet ved deres simplicitet. Friske men ganske få råvarer. I lørdags da jeg ryddede op i mine...

VELKOMMEN TIL

Have til Bord’s hjemmesideunivers. Vores udgangspunkt er vores køkkenhave, som sammen med vores lille drivhus er drivkraften i vores virke. Vi elsker at arbejde i grænselandet mellem at dyrke egne råvarer, lave god mad som vi indtager ved et veldækket bord, og så elsker vi at fotografere.

Omdrejningspunktet for Have til Bord’s hjemmeside er vores opskrifter. Vi elsker at lave god mad med økologiske råvarer og som vi helst selv har produceret. Vores ønske er, at vi kan være din inspirationskilde, hvis du er løbet tør for ideer, når der skal laves mad. Gennem blogindlæg deler vi vores glæde ved selv at dyrke egne råvarer og håber på at kunne inspirere andre, der har bare et lille stykke jord, til at gøre det samme. Derfor vil du ud over madopskrifterne – i tillæg – tillige finde anvisninger på hvordan du kan dyrke dine egne råvarer. Du kan således følge vores gang i haven året rundt.

Økologi spiller en stor rolle for os og vi flørter også med permakulturer uden dog på nogen måde at blive religiøse. Vi er ikke professionelle gartnere, bare glade amatører med et stor passion for det grønne.

HUSK at alle artikler har et kommentarfelt, hvor du kan kommentere vores indlæg og stille spørgsmål.

På gensyn!

SENESTE INDLÆG

Godt Nytår

Godt Nytår

Godt Nytår til jer alle 2019 blev ikke lige det år vi havde ventet. Faktisk stod ALT stille i 2019 af årsager som jeg ikke skal komme ind på her. Men nu er VI tilbage med fornyede kræfter og masser af spændende ideer til vores univers i 2020. Vi begynder på madsiden...

ÅRETS GANG I HAVEN

HAVEN LIGE NU

Haven i Februar

Haven i Februar

Det har været en ualmindelig varm vinter i år. Og når vejret er til det, kribler det helt i fingrene for at komme i gang i haven. Men vi må væbne os med lidt tålmodighed og nyde erantis og vintergækker. Det er stadig begrænset hvad man kan fortage sig i haven men lidt...

{

VI ELSKER AT ARBEJDE I GRÆNSELANDET MELLEM HAVE, MADLAVNING OG FOTOGRAFI

Jens Erik Ebbesen

VORES UNIVERS

FORKLUTIVERING

DRIVHUSET

KØKKENHAVEN

OPSKRIFTER

BORDDÆKNING & SERVICE

HAVEKALENDER


KONTAKT

Have til Bord
Gammelgang 16
4293 Dianalund

T: +45 2858 7898
M: havetilbord@gmail.com

VIDSTE DU….

at du i en alder af bare 30 år har tilbragt i omegnen
af halvandet år bare på at spise? Hvorfor så ikke
gøre det hyggeligt?