Pitabrød med chiafrø, kylling, avocado og asiatiskinspireret dressing

Står du overfor at skulle lave en let frokost anretning, så er her en opskrift, vi selv anvender til frokost, når vi går i haven om sommeren og har brug for en hurtig frokost. Det kræver dog, at du har lavet pitabrødene på forhånd. Har du stegt kylling og bacon på forhånd, går det endnu hurtigere.

Opskriften på vores pitabrød med chiafrø finder du her.

TILBEReDNING

INGREDIENSER

  • kyllingebrystfilet
  • bacon
  • tomat skåret i tynde skiver
  • rødløg skåret i tynde både
  • avocado skåret i tynde skiver
  • ost
  • salat
    DRESSING:
  • 1 dl yoghurt
  • 2 tsk sød chili sauce
  • 1 tsk friskhakket koriander
  • 1 tsk citronsaft
  • salt og peber
  • 1/4 tsk chilipulver (kan udelades)

Forfatter: Jens Erik Ebbesen

l

INSTRUKTIONER

  1. Steg kyllingebrystet på en pande sprayet med lidt olie og skær det i tynde skiver.
  2. Steg baconskiverne på en tør pande, indtil det er sprødt på begge sider.
  3. Mens kødet steger blandes dressingen som smages til med salt, peber og evt. chili
  4. Skær pitabrødet op kanten rundt, indtil du har ca 5-6 cm tilbage.
  5. Åbn det og læg først lidt salat i bunden efterfulgt af avocado.
  6. Fortsæt med lidt dressing efterfulgt af løg og tomat.
  7. Læg kyllingestykker ovenpå det hele.
  8. Afslut med ost (kan udelades) bacon og til sidst lidt salat.
  9. Pitabrødet er nu klar til servering.

Indlæg af samme kategori

Vi skifter fra benzin til batteri

Vi skifter fra benzin til batteri

Vi har længe overvejet at skifte vores benzindrevne havemaskiner ud med tilsvarende batterimaskiner. Det har vi valgt ud fra flere synspunkter: - Batterimaskiner er mere miljøvenlige - Batterimaskiner larmer mindre - Batterimaskiner er lettere at håndtere  -...

Spansk kartoffel tortilla med squash

Spansk kartoffel tortilla med squash

Aftensmad skal nogle gange bare være nem. Det blev den så i går. I spanien har jeg tit fået kartoffeltortilla, så her ar min egen variant af spansk kartoffeltortilla. Det skønne ved at lave tortilla er, at man stort set kan bruge de grøntsdage man har i køleskabet den...

The boller

The boller

I går fejrede vi min datters fødselsdag. Hos os er der ingen fødselsdag uden boller, som jeg bager. Normalt bager jeg rosinboller, men i takt med at at vi bliver flere og flere i familien og enkelte familiemedlemmer ikke bryder sig om 'indbagte' rosiner, valgte jeg i...